Werkzaamheden

De vijftig specialisten van Oké Electro zijn allemaal voorzien van de benodigde certificaten. Daarmee garanderen we betrouwbare en veilige oplevering van projecten, precies zoals dat vooraf is afgesproken. Oké Electro werkt voor netbeheerders, energieleveranciers, aannemers, bouwbedrijven en bedrijven in het vrije domein. Voor deze partijen zijn we inzetbaar voor een breed pakket aan elektrotechnische werkzaamheden:

Laagspanning werkzaamheden

Door de ruim aanwezige kennis in ons team op gebied van laagspanning werkzaamheden, huren klanten ons in voor OV-aansluitingen, huisaansluitingen, saneringswerkzaamheden en het aanleggen van stijgleidingen voor zowel laag- als hoogbouw. Opdrachten voor netmontage zoals eindsluitingen, moffen aanleggen en laadpalen aansluiten behoren eveneens tot de laagspanning werkzaamheden.

Middenspanning werkzaamheden

De grotere opdrachten in het spectrum van de middenspanning zijn daarnaast ook onderdeel van de dienstverlening van Oké Electro. Het inrichten en ombouwen van MS-stations en het maken van bijbehorende moffen en eindsluitingen behoren tot ons dagelijks takenpakket. Daarnaast weten opdrachtgevers ons steeds vaker te vinden voor het aansluiten van windmolens.

Metingen en beproevingen

In zowel het laagspanning als het middenspanning segment kunnen de monteurs uiteenlopende schakelwerkzaamheden voor alle opdrachtgevers in Nederland uitvoeren. Ongeacht de netbeheerder of toepassing, Oké Electro is altijd een betrouwbare partner.

Laag- en middenspanningen schakelen

Bij Oké Electro begrijpen we dat veiligheid voorop staat in elektrotechnische installaties. Daarom zijn onze monteurs breed inzetbaar voor het instellen van beveiligingen, kabel beproevingen en manteltesten.

Onze partners zijn: