Over ons

Sinds 1999 is Oké Electro flink gegroeid, maar de core business is altijd hetzelfde gebleven: elektrotechnische installaties monteren in laag- en middenspanning. Kwalitatief hoogwaardige projecten uitvoeren, betrouwbaar zijn en een uitstekende service leveren zijn kenmerken die bij ons omschrijven.

De start van Oké Electro

Oké Electro is opgericht door Kamil Omerov die zijn eerste projecten deed bij Hogeboom Spijkenisse. Vervolgens heeft hij zich bij BAM ontwikkeld tot eerste monteur laagspanning en eerste monteur middenspanning. Zijn projecten in de utiliteitsector én opdrachten voor netbeheerders als Kenter, Liander, Schiphol, Stedin, Westland Infra, vormen de huidige basis voor het werkgebied van het huidige Oké Electro.

50 specialisten monteurs

De grootste kracht van Oké Electro is de enorme capaciteit van ons montageteam. Met een team van vijftig laagspanningsmonteurs en middenspanningsmonteurs zijn we dagelijks in staat om bij te dragen aan grote projecten, te reageren op acute storingen én zijn we inzetbaar bij onvoorziene uitdagingen.

Doordat alle monteurs de vereiste certificaten op zak hebben en ons werk zich verspreid over heel Nederland, is Oké Electro een flexibele en betrouwbare partner. U kunt bouwen op onze ervaring met alle netbeheerders en erop vertrouwen dat vooraf gemaakte afspraken tot in detail worden nagekomen.

Een familiebedrijf

Oké Electro is een echt familiebedrijf. Met oog op de toekomst heeft Kamil Omerov de directie uitgebreid met schoonzoon Yasin Ozkok en neef Metin Omerov. Door het verbreden van de directielaag, is er nieuwe kennis toegevoegd en blijft het familiegevoel gewaarborgd voor de lange termijn.

In de monteursploeg wordt dat familiegevoel eveneens ervaren. Oké Electro beseft dat goede vakmensen schaars zijn en zorgt daarom goed voor het personeel. Met diezelfde zorg werken we samen met partners en klanten, dat kenmerkt de aanpak van het bedrijf. “Ik heb nog nooit iemand gebeld om te vragen om bij ons te komen werken. Monteurs komen allemaal via mond-tot-mondreclame naar ons toe, omdat ze goede verhalen over ons gehoord hebben,” zegt Yasin Ozkok daarover. “Dat gevoel stralen we ook dagelijks uit bij Oké Electro, zo behandelen we onze klanten ook. In alle facetten van ons werk willen we een betrouwbare partner zijn.”